Alta Hestesenter

Alta Rideklubb har som mål å avduke et moderne og innholdsrikt hestesenter om et par år. Alta Hestesenter vil være et moderne hesteanlegg til glede for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer i Atla og omegn.

Rideskole

Klubben mottar daglige henvendelser om ridetimer og har over mange år sett behovet for at ryttersporten blir mer tilgjengelig for innbyggerne i Alta kommune.

Når sentret er ferdigstilt vil ridetimene ved hestesentret bli organisert gjennom en rideskole med utdannede rideinstruktører. Dette er sentralt for å sikre den pedagogiske tilnærmingen, samt ivareta hestevelferd og sikkerhet.

Oppstalling

Alta Hestesenter vil tilby moderne, praktiske og trygge fasiliteter for små og store hester og deres eiere. Vi vil kunne tilby inne og uteplasser, en varm isolert ridehall, paddocker, flere ridebaner, fôrrom, vaskesplit og alt som hører hjemme i et moderne hesteanlegg.

Alle hester på oppstalling hos oss vil naturligvis motta fast stell og tjenester 365 dager i året – men vi tilbyr også utfyllende tilleggstjenester for å tilpasse oppstalling den enkelte hest og eier. Dyrevelferd og begges trivsel er alltid vårt hovedfokus.